Agricultura de precisió amb drons

Foto AGRICULTURA TEYME de Agricultura de precisió amb drons

L’agricultura de precisió és la gestió de les parcel·les agrícoles segons les necessitats de cadascuna d’aquestes. I com es pot imaginar, el drone s’ha convertit en un gran aliat per dur a terme aquesta tasca. Sens dubte, qualsevol dispositiu que permeti optimitzar els recursos és ben rebut en una activitat tan exigent com l’agricultura.

Ús de drons per a l’agricultura

Els drones aeris permeten observar, analitzar i actuar específicament en diferents zones de cultiu mitjançant la presa d’imatges aèries. Treballar amb drons per gravar imatges de camps rurals, granges i entorns suposa una reducció del temps i dels costos. La tecnologia dels nostres amics voladors i les seves càmeres ens permeten obtenir una visió més clara del terreny. Els drones aeris arriben a llocs de difícil accés, permeten una millor anàlisi dels cultius i garanteixen una major qualitat.

Les imatges captades per drons ens ajuden a dibuixar un mapa dels camps. L’observació d’aquests mapes facilita conèixer la qualitat del que es cultiva. Així, els agricultors poden prendre millors decisions sobre la seva collita, com ara modificar la seva cura o planificar períodes de collita.

Avantatges d’utilitzar drones en l’agricultura de precisió

De fet, la presència de drons en l’agricultura de precisió no és única a la fase de recol·lecció. Els drones estan presents des de l’inici del procés fins al final. S’utilitzen per determinar l’ús d’aigua i fertilitzants, realitzar tractaments localitzats i detectar plagues. Faciliten la supervisió de les zones fumigades, la generació d’inventaris i el control de qualitat dels cultius. Són, en definitiva, un bon complement al treball manual en els camps.

Aerial Productions és una empresa professional de drons que opera a Espanya els 365 dies de l’any. Un dels serveis de drons que oferim és la seva aplicació en l’agricultura de precisió, però si vols conèixer altres tipus de treballs amb drones pots visitar la nostra cartera.

 

AGRICULTURA DRONES

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?


Vull el meu pressupost