Enregistraments aeris amb drons

Si vols trobar un punt de vista diferent, els enregistraments aeris amb dron faran que mirar-ho tot des del cel canviï la perspectiva per a marcar la diferència. Tant si vols gravar una ocasió especial com si busques un enfocament professional, els drons són el dispositiu perfecte per a captar imatges com mai abans les has vist. La seva incorporació a diferents sectors els ha convertit en un accessori imprescindible en la filmació aèria. Evidentment, comptar amb uns professionals elevarà la qualitat dels enregistraments i és una inversió excel·lent per un preu molt de menor del qual puguis imaginar.

Cinema i publicitat

La publicitat és un dels sectors que tradicionalment més ha recorregut als avanços tecnològics per a augmentar les possibilitats d’impactar a l’audiència.

Vídeo 360º / Cablecam

TRADUEIX Dentro de las posibilidades que nos ofrecen los drones, al combinarlos con cámaras de última generación se puede conseguir imágenes de una gran calidad. Dins de les possibilitats que ens ofereixen els drons, en combinar-los amb cambres d’última generació es pot aconseguir imatges d’una gran qualitat.

Agricultura

D’entre les moltes aplicacions que tenen els drons, potser l’agricultura és un dels quals major potencial i més beneficis poden trobar en les aeronaus pilotades.

Esdeveniments esportius

Els esdeveniments esportius s’han convertit en autèntics espectacles al servei del públic, però no sols per als assistents en directe sinó per a aquelles persones que els segueixen a través de la televisió o les xarxes socials.

Esdeveniments i celebracions

En la societat en què vivim, acudir a un esdeveniment o celebració és gairebé tan important com capturar records. Per a això, és habitual veure a gent traient fotos o fent vídeos amb el telèfon mòbil.

Presentacions d’empreses o productes

Els vídeos corporatius o de productes són un dels mitjans més habituals que tenen les empreses per a mostrar la seva filosofia, tant de cara a l’exterior com per als seus propis treballadors i directius.

Filmacions aèries professionals

En Aerial Productions estem especialitzats en les filmacions aèries, i la nostra experiència avala el nostre treball. Encara que cada vegada són més els afeccionats que s’animen a pilotar drons, és un procés d’aprenentatge lent i costós, per la qual cosa t’oferim la possibilitat de comptar amb professionals que es dediquen a això i així podem garantir els millors resultats. L’experiència de pilotatge és el complement ideal al nostre equipament d’última generació, ja que de res serveix comptar amb els aparells més capdavanters del mercat si no comptes amb unes mans experts per a guiar-los.

La perícia a l’hora de manejar els drons permet pilotar-los pels llocs més adequats per a obtenir imatges espectaculars. Hem fet treballs en tota mena d’àmbits i coneixem el format més habitual, així com les maneres de trencar amb els establert i aconseguir vídeos que deixen amb la boca oberta.

Els enregistraments amb dron que necessites

Els drons són una inversió amb una excel·lent relació qualitat-preu, ja que et permeten distingir-te dels altres. La filmació aèria es troba en auge i tot sembla indicar que d’aquí a una mica temps estarem molt acostumats a ella, així que aprofita ara i sé un dels pioners utilitzant aquesta classe d’enregistraments.

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?