Grabacions d’esdeveniments esportius amb dron

Els esdeveniments esportius s’han convertit en autèntics espectacles al servei del públic, però no sols per als assistents en directe sinó per a aquelles persones que els segueixen a través de la televisió o les xarxes socials. D’aquesta manera, l’augment de la seva espectacularitat es tradueix en un augment de l’audiència, de manera que en tots els esports estan recorrent a la tecnologia disponible per elevar la qualitat de les emissions,i en aquest sentit els drones aporten un gran valor afegit.


Segueix competicions esportives amb drons

En els últims temps hem pogut presenciar una sèrie de millores en les emissions esportives, fins i tot en disciplines que per la seva escassetat de moviments no semblen extremadament atractives per a l’espectador. Enrere quedin les emissions amb una sola càmera fixa, iles diferents plataformes de difusió de continguts busquen noves maneres de captar l’atenció de l’espectador i no perdre-la.

Però el rodatge de drones no es limita només als canals de televisió. Internet s’estableix com la gran emissora de continguts esportius, i no és d’estranyar veure algú veient un partit des del seu mòbil, tauleta o ordinador. Per tant, es necessiten imatges impactants per mantenir l’interès dels espectadors i els drones ofereixen plànols als quals estem molt acostumats.


L’ús de drones en esdeveniments esportius

Òbviament, depèn de cada disciplina, però hi ha esports que mouen enormes quantitats de diners, i invertir en drones és molt escàs, sobretot quan es té en compte l’excel·lent relació qualitat-preu dels beneficis que ofereixen. Els enregistraments aeris proporcionen una perspectiva única i també són molt útils des d’un punt de vista purament esportiu, ja que proporcionen als professionals dades que poden tenir en compte per optimitzar les seves estratègies de joc o entrenament. Sens dubte, tenir una empresa especialitzada com Aerial Productions per fer enregistraments d’esdeveniments esportius amb drones és un èxit.

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?