Lloguer de drons professionals

DJI INSPIRE 2 CON CÁMARA X7 ProRes RAW / DNG
Mavic 3 Cine Alquiler drone profesional

Cree gravacions aèries de la màxima qualitat per a les seves produccions audiovisuals. A Aerial Productions li proporcionem un servei complet de lloguer de drons professionals que li permetrà captar imatges de vídeo abans impossibles d’obtenir, amb un ampli camp de visió i la més alta resolució.

Tenim la solució per als seus rodatges de cinema, anuncis televisius, programes de televisió, documentals, emissions en directe o vídeos corporatius amb la millor tecnologia drone professional. A través de drons com el nou Mavic 3 cinema o el drone Inspire 2 X7, podrà aconseguir preses de vídeo amb la màxima estabilitat, qualitat de color i abast de transmissió.

A Aerial Productions tenim una àmplia experiència en rodatge per a televisió i produccions audiovisuals. El nostre servei de drons és ideal per a televisions públiques i privades, productores de cinema, agències de publicitat, productores audiovisuals, institucions públiques i empreses de qualsevol mida que requereixin de filmació aèria.

Com a empresa de lloguer de drons a Espanya autoritzada per l’AESA, el nostre equip de pilots professionals i drons d’última tecnologia s’encarregaran del desenvolupament complet del projecte audiovisual per aconseguir resultats immillorables, en menys temps, amb menys costos i sense les limitacions operatives de la filmació amb helicòpter.

El nostre servei de lloguer de drons és la solució idònia per a cinema digital, programes de notícies, cadenes de televisió i vídeos corporatius.

Beneficis del Mavic 3 Cinema per a produccions audiovisuals, televisió i vídeos professionals

Una de les tecnologies de dron professional amb càmera que a Aerial Productions usem per desenvolupar els seus projectes audiovisuals és el DJI Mavic 3 Cinema.

Aquest drone és la solució perfecta per a la gravació professional, ja que combina avantatges tant per al vol com per a la qualitat de filmació.

Entre altres beneficis, el Mavic 3 Cinema ens permet aconseguir:

  • Càmera HasselBlad: disposa de dues càmeres L2D-20c, de la marca sueca HasselBlad. Són models molt compactes, amb obertura ajustable i tecnologia d’ enfocament automàtic, amb colors naturals i d’ alta qualitat. Es poden prendre fotografies aèries de 20 megapíxels i vídeos de 5.1K, de fins a 50 quadres per segon, o amb resolució 4K, a 120 fotogrames per segon.
  • Detecció d’obstacles omnidireccional. Evita les col·lisions i aconsegueix les millors preses gràcies al sistema de detecció d’obstacles del Mavic 3 Cinema. Els seus sensors visuals li atorguen un angle de visió ampli, que li permet detectar els objectes en qualsevol direcció i planificar la millor ruta de vol per evitar-los. Guanyem així la màxima seguretat, aconseguim una major fluïdesa de vol i estalviem temps en les seves filmacions.
  • Temps de vol de 46 minuts. Una de les millores competitives del Mavic 3 Cinema és el temps de vol ampliat, que ens permet estar en l’aire 40 minuts aproximadament, la qual cosa li atorga una major flexibilitat per fer un major nombre de preses i preses més llargues en cada vol.
  • Abast màxim de transmissió potent. Aquest drone professional per a televisió i cinema disposa d’un potent sistema de transmissió el que ens permet transmetre imatges a una major distància de senyal en condicions òptimes fins i tot en entorns amb moltes interferències electromagnètiques.
DJI S-900-aerialproductions.es
DRONE CÁMARA 6K SENSOR 1" 10 BITS

A més, el Mavic 3 Cinema compta amb el còdec de vídeo Apple ProRess 422 HQ, que li proporciona una SSD integrada d’1 TB. A més, podem optimitzar el procés de gravació gràcies a la seva alta velocitat de transmissió, amb un cable de dades de 10 Gb/s.

Enregistraments amb qualitat professional amb el drone Inspire 2X7

INSPIRE 2 X7 ProRes DNG Alquiler drones profesionales

A Aerial Productions treballem també en les gravacions aèries per a cinema i televisió amb el drone professional DJI Inspire 2 X7.

El drone Inspire 2 compta amb càmera Zenmuse X7, que ens permet crear filmacions avançades i amb alta qualitat d’imatge.

  • Compta amb una càmera compacta amb estabilitzador, amb una excel·lent resolució i ideal per al rodatge de preses de cinema. De fet, és un dels drons més utilitzats en cinematografia aèria.
  • La càmera disposa d’un sensor CMOS de 24 píxels, la qual cosa li permetrà obtenir una increïble precisió dels detalls, amb fins a 14 parades de rang dinàmic.
  • Aconsegueixi imatges d’alçada i amb la màxima precisió, gràcies a la muntura DL-Mount, que ens dona l’opció de canviar entre quatre lents diferents en posició fixa i amb una extraordinària velocitat.
  • Aquesta càmera ens permet realitzar ràfegues contínues a 20 fotogrames per segon, així com prendre instantànies a 24 megapíxels.
  • Podem prendre filmacions a CinemaDNG en 6K i en el còdec Apple ProRess en 5.2K.

Enregistraments amb qualitat professional amb el drone Inspire 2X7

A Aerial Productions li facilitem les filmacions aèries per a cinematografia, televisió i vídeos professionals.

Amb el nostre servei de lloguer de drons a Espanya tot inclòs podrà obtenir resultats de la màxima qualitat, optimitzar els seus temps de filmació i aconseguir presses que no és possible obtenir per altres mètodes.

La filmació aèria és un art. No es conformi amb menys que l’excel·lència. Sol·licita ara els nostres serveis de lloguer de drons per a vídeos corporatius, anuncis, programes o rodatges cinematogràfics i aconsegueixi el major rendiment en les seves filmacions.

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?