Fotografia Aèria amb Drons

Aerial Productionsa més d’enregistraments de vídeo aèries estem especialitzats en la fotografiaaèria amb dron i càmeres d’última tecnologia. Els nostres pilots professionals a més de moltes hores de vol i experts pilots de drons, procedeixen del sector audiovisual pel que compten amb àmplia experiència i coneixements audiovisuals, per això el nostre lema d’empresa és “a més de volar comuniquem…”

Fotografia corporativa de empresas con Drones

Fotografia corporativa i per a empreses

Una marca ha de transmetre una sensació de confiança als seus clients a través del producte o servei, i una de les maneres més efectives és tenir una imatge professional.

Fotografia 360 con Drones

Fotografía 360º

Dins dels nombrosos avantatges que suposa utilitzar un dron per a fotografiar des de l’aire es troba la de capturar una imatge en 360 graus.

Drones para la industria y construcción

Fotografia industrial i construcció

Dins de l’imponent auge que estan tenint els drons, la filmació aèria permet aportar un nou punt de vista al progrés de les construccions…

Empresa de drones | Grabación de drones, fotografía y vídeo

Fotografia Noces

En fotografiar unes noces, és important parar esment a la composició, exposició, velocitat d’obturació, ISO i molts altres aspectes tècnics.

Les millors fotografies aèries amb dron

Les nostres cambres són d’última generaciópel que podem capturar imatges en 4Kultra HDi en FullHD.

Les nostres fotografiesestan realitzades amb cambres professionals d’alta resolució. Realitzem les nostres fotografiesen format JPGi RAW.

Som coneixedors i sabem triar les millors hores i moments per a captar el moment especial que el nostre client necessita transmetre.

Realitzem serveis de fotografies aèries amb dron per a l’arquitectura, agricultura, empreses, esdeveniments esportius, hotels, càmping, obra publica, etc.

Realitzem fotografies aèries sorprenents

Els dron permeten realitzar fotografies aèries amb un cost econòmic reduït i uns resultats espectaculars.

Aerial Productions procedim del sector de la fotografia i vídeo professional, per la qual cosa li podem oferir els millors resultats per a les seves necessitats.

FOTOGRAFIA AEREA CON DRONES

Vols un pressupost totalment personalitzat per a tu?

BLOG

Els nostres últims articles