Fotografia industrial amb dron

Dins de l’imponent auge que estan tenint els drons, la filmació aèria permet aportar un nou punt de vista al progrés de les construccions. Aquest sector, amb un gran arrelament a Espanya històricament, es pot beneficiar avui dia de tots els avantatges que ofereixen els drons per a gravar des de l’aire. Són múltiples les aplicacions que poden tenir els plans aeris, des d’un punt de vista estructural fins per a optimitzar la reducció de riscos laborals, que tan catastròfics poden ser en aquest àmbit.

Són múltiples els aplicacions que podin tenir els plans aeris, donis d’un punt de vista estructural fins per a optimitzar la reducció de cingles laborals, que tan catastròfics podin ser en aquest àmbit. Si bé és cert que a vegades hem vist enregistraments des d’helicòpters, els drons són uns dispositius més versàtils que poden arribar a llocs on els helicòpters no, i òbviament el cost del seu ús és molt de menor.

Drones para la industria y construcción
fotografia aera construccion

Realitza un seguiment de la construcció

Per això, té molt sentit que el sector de la construcció, que s’està recuperant de la crisi i hagi d’aprofitar al màxim els seus recursos. En aquest aspecte, el retorn d’inversió és enorme perquè oferim uns preus molt competitius a canvi d’un servei de molt de valor.

Independentment de quin sigui el tipus de construcció que vulguis seguir amb detall, tenir un dron com a referent visual des de les altures suposa un valor afegit impegable que et farà tenir un altre punt de vista del procés. Sens dubte, el sector industrial ha perdut molt de pes en les últimes dècades, però continua sent un motor important en la nostra economia i societat, així que qualsevol punt a favor que es pugui sumar és positiu. Les fotos industrials revelen una gran informació de tots els processos que tenen lloc i prestar-los una atenció més personalitzada només pot ser un avantatge.

Vols un pressupost totalment personalitzat per a tu?