Inspeccions aeries amb drons

Una de les aplicacions més clares que tenen els drones és la de les inspeccions aèries, ja que ofereixen un cost més baix i són més versàtils que els dispositius utilitzats tradicionalment. Només cal comparar-los amb l’energia i el pilot de despesa d’avions o helicòpters per adonar-se de l’enorme potencial de futur de inspeccions aèries amb drons. És per això que en els últims temps el seu ús està augmentant i tot sembla indicar que serà una tendència a l’alça aviat, per la qual cosa recomanem pujar al vaixell (o el dron en aquest cas) abans que sigui massa tard.

Foto AGRICULTURA TEYME de Inspeccions aeries amb drons

Agricultura

L’ús de drons en l’agricultura ens permet obtenir més informació sobre els cultius, els seus fertilitzants, sistemes de regadio, etc. A més d’un control i eficiència en l’ús de mitjans de mecanal i maquinària agrícola.


Agricultura

uso de drones en vinicultura

Vinyes

Dins de la gran varietat d’aplicacions que tenen els drones, el sector vitivinícola és un dels més beneficiats. Tradicionalment, el control de la terra utilitzada per a les vinyes es converteix en una tasca una mica laboriosa.


Vinyes

termografia con dron aerea aerialproductions.es

Termografia aèria

A mesura que avança la tecnologia, totes les indústries han anat incorporant millores per optimitzar els seus processos i millorar els productes manufact fabricats. La termografia permet el manteniment predictiu i preventiu.


Termografia aèria

fotografia aera construccion

Seguiment d’obres

Un dels grans avantatges dels drones és la seva facilitat per prendre imatges de qualitat des de l’aire.
El que els fa molt útils en els seguiments d’obres.


Seguiment d’obres

Inspecciones redes eléctricas con drones

Mentida elèctrica

La versatilitat dels drones els permet ser utilitzats en una àmplia varietat de propòsits. Un d’ells és el control elèctric.


Mentida elèctrica

Foto aerialproductions.es 00042 842x478 1 de Inspeccions aeries amb drons

Maquinària Agrícola

El sector de la fabricació de maquinària agrícola i forestal n’és un. Serveix per mostrar des d’una altra perspectiva el funcionament de màquines, eines i accessoris amb més detall.


Maquinària Agrícola

Avantatges d’utilitzar drones en inspeccions aèries

Els drones són avions molt versàtils que permeten arribar a llocs inaccessibles a altres mitjans com avions o helicòpters. D’aquesta manera, només és qüestió de temps que s’amplii el seu ús per a inspeccions aèries, ja que també redueix els costos de combustió i tripulació. La combinació de càmeres i drons d’última generació ens permet aconseguir resultats immillorables, sense necessitat de fer grans desemborsaments, i això és perquè som una empresa especialitzada en el sector i sabem les maneres d’estalviar-nos totes les despeses superflues.

Amb l’ús de tecnologies d’última generació, aquestes inspeccions aèries es poden veure des de la firma terrestre en temps real, la qual cosa és un valor afegit per als nostres clients. Si vostè està buscant pilots certificats que asseguren un bon maneig de drones i optimització de recursos, Aerial Productions compta amb l’autorització de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA).

Per això, confia en la nostra empresa per dur a terme les teves inspeccions aèries amb drons,et podem assegurar que els resultats seran tremendament satisfactoris per un preu molt ajustat.

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?


Vull el meu pressupost