Ús de drons en maquinària agrícola i forestal

Dins de la gran varietat d’aplicacions que tenen els drones, el sector de la fabricació de maquinària agrícola i forestal n’és un. Serveix per mostrar des d’una altra perspectiva el funcionament de màquines, eines i accessoris amb més detall.

Tenint en compte que ara hi ha una gran competència en el món de la fabricació de maquinària, no només a nivell nacional sinó també internacional i que en molts països les empreses inverteixen pressupostos significatius en marqueting i publicitat, s’han de buscar alternatives per diferenciar la diferència de la competència i oferir una imatge de qualitat. Valors que es poden oferir amb vídeos, fotografies i imatges preses amb drones.

A més, els drones també es poden utilitzar en streaming en directe per poder veure de prop el funcionament de maquinària que es troba a desenes de metres de distància executant el seu treball en el seu entorn natural, sense haver d’apropar-se a zones de treball o zones perilloses.

drones para sembrar
AGRICULTURA DRONES

Per què utilitzar els fabricants de drons de maquinària agrícola?

Sens dubte, mostrar les peculiaritats d’una màquina agrícola o accessori és important tant per a la contractació de nous clients com per a la fidelització dels existents. En els temps d’avui, una bona imatge corporativa i de producte es basa en gran mesura en el component visual. Per tant, més enllà de crear una marca, logotip o cartells publicitaris impactants, és important oferir imatges aèries de les màquines, el seu rendiment i la seva funcionalitat.

Aquest enfocament és molt important per a aquells fabricants que volen augmentar les seves vendes i en paral·lel la seva quota de mercat. A més, el fet de donar a conèixer els seus productes augmenta la sensació de fidelització als ja clients. No subestimeu el poder d’una bona combinació entre drones i maquinària agrícola i forestal.

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?