Termografía industrial amb dron

termografia con dron aerea aerialproductions.es

A mesura que avança la tecnologia, totes les indústries han anat incorporant millores per optimitzar els seus processos i millorar els productes manufact fabricats. Per tal d’augmentar la seva eficiència de productivitat, la termografia industrial ha esclatat fortament i la seva combinació amb drones és perfecta per maximitzar el seu potencial. Tenir una empresa com la nostra per controlar tot el procés és el més recomanable en cas que vulguis minimitzar les despeses en el temps i el personal.

Un dels principals avantatges de l’ús de la termografia de drons en l’entorn industrial rau en la prevenció de riscos laborals. Sens dubte, la disminució del nombre d’accidents en el treball hauria de ser una prioritat i la termografia ajuda a trobar llocs on la temperatura és molt alta i hi ha risc de fuites o incendis.

 

Per a què va la termografia?

La termografia és molt útil per descobrir quines temperatures es generen en diferents llocs. L’avantatge d’utilitzar drones és que les superfícies més àmplies del terreny es poden cobrir, mentre que una imatge visible de primer nivell s’obté del continent. D’aquesta manera, es controlen grans àrees, una cosa crucial en l’entorn industrial,especialment en aquells edificis o terrenys on hi ha una gran activitat i el nombre de màquines a controlar és elevat.

Amb la termografia es pot obtenir un major coneixement de tot el que passa a la fàbrica, i és per això que els drones són un dispositiu tan útil, ja que tenen una major versatilitat que helicòpters i avions i el seu cost és molt menor. A Aerial Productions som especialistes en tot tipus de serveis associats a drones i disposem de Thermograph Títol Nivell 1 per Centre Itc ( Centre d’Entrenament d’Infrarojos) a Estocolm pel que la termografia es diu marcar un abans i un després sobre el potencial d’ambdues tecnologies, així que no perdi aquesta oportunitat i poseu-vos en contacte amb nosaltres sense compromís.

Foto TERMOGRAFO TITULO 2 338x478 1 de Termografía industrial amb dron

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?


Vull el meu pressupost