Us de drons amb vinyes

Dins de la gran varietat d’aplicacions que tenen els drones, el sector vitivinícola és un dels més beneficiats. Tradicionalment, el control de la terra utilitzada per a les vinyes es converteix en una tasca una mica laboriosa. No obstant això, l’ús de drones accelera el treball de control i reconeixement.

Si tenim en compte que el mercat del vi és molt competitiu, hem de buscar alternatives per distanciar-se de la competència i oferir un valor diferent per distingir-se i captar l’atenció del client potencial. Per a això, els gestors de vinyes poden oferir imatges de tots els processos que segueix el vi, desde la plantació de la vinya fins que se serveix en una copa. D’aquesta manera, els drones no només serveixen a tasques logístiques, sinó que també contribueixen a la marca de cellers.

uso de drones en vinedos
uso de drones en vinicultura

Per què utilitzar drones en viticultura?

Sens dubte, mostrar les peculiaritats del procés d’elaboració pot ser un plus tant per a la contractació de nous clients com per a la fidelització dels existents. En els temps actuals, una bona imatge corporativa es basa en el component visual. Per tant, més enllà de crear un logotip cridaner o tanques publicitàries cridaneres, és més útil oferir imatges aèries de les vinyes i com els treballadors mesuren el raïm de principi a fi.

Aquest enfocament original i modern és molt important per a aquelles marques que volen justificar d’alguna manera preus més alts dels seus productes. A més, compartir aquest procés amb els clients augmenta la sensació de pertinença i l’experiència de tast de vins és més intensa si entens les fases que han passat de la vinya al paladar. No subestimeu el poder d’una bona combinació entre drones i raïm de qualitat.

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?