Qui som

Produccions Aèries S.C.P. és una empresa de drones professionals que operen per tot el territori espanyol, Andorra, França i Portugal. La millor carta de presentació són els nostres clients i cartera. De els nostres inicis en 2014, estem especialitzats en donar resposta a les necessitats dels nostres clients en els serveis aeris.

Professionalitat i experiència :

Aquesta companyia de drons neix de la fusió entre dos apassionants sectors professionals, audiovisuals i aeronàutics. Des dels primers mesos de 2015, quan només hi havia un centenar d’operadors de drons a tot Espanya, Aerial Productions va obtenir l’autorització de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) per dur a terme la nostra activitat en el sector RPAS-Drones a tot el territori nacional.

A Aerial Productions, filmació aèria professional, els nostres clients troben una àmplia experiència,coneixements tècnics, un gran esperit de servei i pilots professionals amb moltes hores de vol i una llarga tradició en el món audiovisual. A més, complim tots els requisits legals per treballar amb drons i oferir preus competitius perquè tots els nostres clients puguin volar la seva imaginació en els seus projectes i/o esdeveniments.


A més de volar, ens comuniquem

Ramir Lanau - Ceo & Founder AerialProductions.es
Ramir Lanau – Director General i Fundador AerialProductions.es
Ferran Lanau - Socio Fundador & Observador Aeronáutico.
Ferran Lanau – Soci Fundador i Pilot RPAS.

La comunicació és la base de la diferenciació de produccions aèries. Además de volar con nuestros drones, comunicamos con nuestras imágenes. Això es tradueix en una minuciosa cura durant el seu enregistrament , afegint així el component artístic o específic que el nostre client desitja expressar amb cadascuna d’elles.

L’últim en tecnologia

A Aerial Productions també disposem de l’última tecnologia en multicòpters o drons (Matrice 600 PRO, Inspire 2 X5 S, Mavic 2 PRO, Phantom 4 PRO i ), de manera que les nostres imatges mostren resolucions de fins a 4K, la més alta d’avui.

Les imatges són captades des del multicòpter, que les transmet en temps real a terra, on són monitoritzades pels nostres tècnics i pilots. S’encarreguen de captar detalladament les millors imatges i vídeos amb drons per satisfer als nostres clients, respectant sempre amb la màxima escrupolositat els paràmetres i normes de seguretat que ha de seguir una empresa professional de drons.

AUTORITZAT PER AESA

Empresa Drones Profesionales Barcelona y Madrid-AerialProductions.es

CERTIFICAT PILOT RPAS

Els nostres pilots han completat el Curs de Pilot Avançat RPAS certificat pel Centre de Formació Aeronàutica sense ATO E-207, d’acord amb la Resolució de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria de 7 de juliol de 2014.

Prestem els nostres serveis a: La Corunya, Àlaba, Albacete, Alacant, Almeria, Astúries, Àvila, Badajoz, Illes Balears, Barcelona, Burgos, Càceres, Cadis, Cantàbria, Castelló, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Girona, Granada, Guadalajara, Guipúscoa, Huelva, Osca, Jaén, La Rioja, Las Palmas, León, Lleida, Lugo, Madrid, Màlaga, Múrcia, Navarra, Ourense, Palència, Pontevedra, Salamanca, Tenerife, Segòvia, Sevilla, Sòria, Tarragona, Terol, Toledo, València, Valladolid, Biscaia.

És a dir, a Aragó, Balears, Catalunya, Canàries, Cantàbria, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Comunitat de Madrid, Comunitat Foral de Navarra, Comunitat Valenciana, Extremadura, Galícia, País Basc, Principat d’Astúries, Regió de Múrcia i La Rioja

A més d’Espanya, a França, Portugal i Andorra.

Empresa Drones Profesionales Barcelona y Madrid-AerialProductions.es

Aerial Productions és un operador autoritzat per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) amb el número de registre 27233 / RG 27955

Aerialproductions.es-empresa-homologada-por-aesa
Empresa Drones Profesionales Barcelona y Madrid-AerialProductions.es