Serveis especials amb Drone

servicios de video y fotografía en helicóptero

Helicòpter

Treballar amb drons està dins d’un marc legal propi. Els pilots necessiten acreditació i les empreses només operen si estan autoritzades per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA).

Aerialproductions.es Fotografias Aéreas con drone. Aerial Photography

Tourism-Travel Pel·lícula

El sector turístic ha estat un dels més beneficiats pel desenvolupament de drons en els últims anys. Aquests dispositius són molt lleugers i versàtils, el que els permet recórrer distàncies menys accessibles per a avions i helicòpters…

Foto servicio aerial de Serveis especials amb Drone

Enregistraments de pel·lícules DSLR

Els drones s’han convertit en el complement perfecte a les gravacions de DSLR, ja que obre un ampli ventall de possibilitats a nivell de contingut gràcies a l’extensió territorial que poden cobrir de manera fàcil i lleugera.

Foto cablecam petitwev de Serveis especials amb Drone

Cablecam (cablecam)

Dins de les nombroses opcions que ofereixen els drones per complementar els processos d’enregistrament i fotografia, el sistema de cable de lleves augmenta les possibilitats d’aquesta combinació.

Servicios de Mapping 3D con drones

Models 3D i cartografia

Si s’atura a pensar en les moltes aplicacions professionals que els drones poden tenir, la cartografia 3D és sens dubte una de les primeres que vénen a la ment.

TIMELAPSE TIME LAPSE CON DRONES

Lapse de temps

Lapse de temps han estat oferint una mirada diferent al que estem acostumats des de fa uns anys, l’avanç de la tecnologia els permet romandre més en el seu lloc que mai abans.

Tours Virtuales Inmersivos 360º 3D Matterport

360o 3D Immersive Virtual Tours

Les visites virtuals et permeten fer còmodament, ràpidament un recorregut virtual immersiu d’un espai, ja sigui de negocis, locals, d’empresa, d’habitatges, de museu, etc.

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?