Serveis de cable cam amb dron

Dins de les nombroses opcions que ofereixen els drones per complementar els processos d’enregistrament i fotografia, el sistema de cable de lleves augmenta les possibilitats d’aquesta combinació. Tot i que els drones tenen més versatilitat que els helicòpters, és cert que hi ha llocs remots de difícil accés. Per estalviar algunes trampes, el sistema de cable de lleves simple però eficient li permet capturar imatges per a tot tipus d’esdeveniments de forma ràpida i precisa.

El sistema de cable de lleves permet una major autonomia i l’ampliació del rang de captura d’imatges. Així, s’incrementa el grau d’espectacularitat dels continguts que es poden produir i és un mecanisme fàcil de muntar. No obstant això, per evitar problemes i complicacions, és aconsellable requerir els serveis d’una empresa especialitzada en drons com el nostre per cuidar tot el procés i aprofitar al màxim aquests equips d’última generació.

Foto cablecam gran web de Serveis de cable cam amb dron

 

Què pots fer amb el cable de la càmera?

El cable de lleves és un sistema que ajuda a augmentar la gamma d’acció de drones i càmeres d’última generació. És a dir, amplifica la qualitat del producte final sense necessitat de grans infraestructures. D’aquesta manera, es considera un complement amb gran potencial, sempre que es posi en mans de professionals, ja que en cas contrari podem aprofitar totes les possibilitats que ofereix. Amb el cable de la lleva podràs accedir a llocs de difícil accés garantint la integritat dels drones i les càmeres, que no és un problema menor quan es té en compte l’alt cost dels equips d’última generació.

Amb tot això en ment, si vols treure el màxim profit dels drones per crear continguts fotogràfics i audiovisuals, incorpora el cable de la lleva en el procés de creació i el ventall de moviments augmentarà prou com per donar-te un enfocament més complet i impactant per al producte final. La seva instal·lació no té complicacions i a Aerial Productions sabem treure el màxim profit d’aquesta tecnologia.

  • Possibilitat d’enregistrament i transmissió en directe a través de “streaming”
  • Fins a 200 metres de cable (cable de seguretat independent).
  • Estabilitzador Ronin-MX per a tot tipus de càmeres (fins a 4.5Kg)
  • Sony a7rii + Càmera GM 24-70mm f2.8
  • Sortida de vídeo SDI/HDMI Full HD (1080p 50/60fps)
  • Seguiu Focus per al control d’enfocament/ exposició / zoom sense fils
  • Velocitat fins a 50Km/h
  • Adaptat a la normativa
  • Retransmissió en directe d’alta definició completa
  • Totalment silenciós

Disposem de dos models cablecam per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients.

Foto cablecam petitwev5 de Serveis de cable cam amb dron

 

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?