Serveis de fotografia i vídeo amb helicòpter

Treballar amb drones està dins d’un marc legal propi. Els pilots necessiten acreditació i les empreses només operen si estan autoritzades per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA). També hi ha zones on l’espai aeri està restringit i no sempre podrem obtenir els permisos d’AESA per volar un dron. És el cas, per exemple, d’àrees properes a aeroports, ciutats i altres zones poblades. No obstant això, en aquests llocs també hi ha treballs que s’han de dur a terme a una certa alçada. I va ser llavors quan a Aerial Productions vam comercialitzar serveis de drons per a serveis d’helicòpter.

Moltes vegades ens trobem amb clients que necessiten fer un treball específic i propis drones aeris en aquestes àrees. De quin tipus de llocs de treball estem parlant? Per exemple, calcular els metres quadrats d’un espai determinat, avaluar l’eficiència dels edificis o realitzar altres estudis. Ens referim, en general, a treballar diferent del sector audiovisual però que requereixen imatges aèries.

servicios de video y fotografía en helicóptero
GRABACION HELICOPTERO AERIAL PRODUCTIONS

Avantatges d’utilitzar helicòpter a la ciutat

Quan les restriccions legals no ens permeten treballar amb drones, utilitzem helicòpters. A Aerial Productions tenim un conveni de col·laboració professional amb dues d’aquestes empreses. Amb seu a Madrid i Barcelona, gràcies a aquest acord se’ns permet seguir operant a tot Espanya. Així, el que fem en aquestes situacions és adaptar-nos a la legalitat i treballar amb càmeres estabilitzades en helicòpters, sistema cineflex o similar.

En cada projecte adaptem els sistemes a utilitzar d’acord amb els objectius que el nostre client vol obtenir. Treballem amb diferents models d’helicòpters per adaptar-nos a les necessitats de maniobrabilitat, autonomia, etc. A més, disposem de sistemes de telecomunicacions necessaris per dur a terme aquests treballs en helicòpter. Podem obtenir exactament les imatges aèries que el client necessita. De fet, els clients poden unir-se a nosaltres per veure l’enregistrament i poder donar el seu vistiplau a les imatges obtingudes.

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?