Serveis de time lapse amb drone

Amb aquest magnífic lapse de temps de la nostra parella Cesc Maymó veiem que si bé és cert que el lapse de temps ja porta uns anys entre nosaltres per oferir una mirada diferent al que estem acostumats, l’avanç de la tecnologia els permet mantenir-se més vigents que mai, i s’utilitzen en diferents sectors. Aquest tipus d’enregistrament és especialment útil si voleu capturar la imatge d’un lloc determinat i comprovar l’efecte del pas del temps. L’ús de drons permet que aquests lapses de temps siguin encara més espectaculars,maximitzant així el potencial d’aquests enregistraments.

Sens dubte, el sector turístic ha explotat de manera eficient l’ús del lapse de temps amb el dron,ja que ofereix una perspectiva integral d’un territori a promoure. Els grans espais oberts són el lloc ideal perquè un dron capturi l’essència i l’encant d’un lloc, per la qual cosa els professionals de la gravació han fet d’aquests avions un dels seus dispositius de referència per crear continguts promocionals d’alt impacte.

Filmaciones con Drones - aerialproductions.es

Lapse de temps d’aire mai vist abans

Com no podia ser d’una altra manera, la versatilitat dels drones és un dels factors diferencials per aconseguir un material audiovisual que capti l’atenció del públic. De fet, molts dels vídeos que es fan virals són els que mostren l’encant d’una ciutat a través d’un lapse de temps aeri, ja que els espectadors reconeixen aquest espai però estan fascinats per presenciar-lo des d’un punt de vista diferent i sentir la necessitat de compartir-lo a les xarxes socials.

Òbviament, per arribar a gravar un lapse de temps verdaderamente impactant, el millor és confiar en els serveis d’una empresa especialitzada en enregistraments aeris. A Aerial Productions tenim l’experiència i l’equip ideals per registrar el lapse de temps aeri original com pocs altres. Confia en el nostre saber fer i t’oferirem continguts d’alta qualitat al millor preu.

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?