Tours Virtuals immersius 360º 3D Matterport

Les visites virtuals immersives amb les nostres càmeres Matterport ens permeten   fer un recorregut virtual   immersiu d’un espai, ja sigui de negocis, local, empresa, habitatge, museu, etc.


Podem produir experiències 3D i VR realistes i interactives tan reals com ser-hi, gràcies a les nostres càmeres 3D matterport.

Et permet escanejar l’espai ràpidament i recrear-lo en una realitat tridimensional, permetent-te visitar-lo sempre que vulguis, ja sigui com a part d’una visita guiada o explorar-lo al teu ritme.

La tecnologia li permet navegar lliurement, explorar cada planta, habitació i cantonada.

No només s’obté el flux d’espai, sinó també l’oportunitat de submergir-se en ell.

Mitjançant l’ús d’ulleres de realitat virtual, fins i tot es   pot experimentar estar immers dins de l’espai.

L’entorn escanejat es pot integrar fàcilment al seu lloc web i compartir a les xarxes socials.   A més, si cal, l’espai digitalitzat es pot incorporar a Google Street View, que amb un clic del botó permetrà visitar el vostre espai des de l’exterior.

Vols sorprendre als teus clients i diferenciar-te de la competència ?

Per aconseguir més clients i diferenciar-te de la competència, tenim la solució per a tu. Impressiona als teus clients potencials amb una visita virtual immersiva en 3D del teu negoci, negoci, llar, museu, obres de rehabilitació, etc. A continuació, comparteix els teus viatges immersius en 3D a través de qualsevol pantalla de realitat virtual o ulleres.

També podeu extreure fotografies de cada escaneig, realitzar exploracions en 3D a l’aire lliure.

També es poden generar plànols complets. Afegeix Tag Posts Multimèdia i proporciona’t el tour llest per compartir a les xarxes socials, afegir al teu lloc web, etc.

Aquests són alguns exemples del nostre treball:

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?