Promoció turística amb drons

El sector turístic ha estat un dels més beneficiats pel desenvolupament de drons en els últims anys. Aquests dispositius són molt lleugers i versàtils, el que els permet recórrer distàncies menys accessibles per a avions i helicòpters, que juntament amb càmeres d’última generació li permeten fer vídeos i fotografies mai vistes abans. Per això, si vols promocionar una destinació turística o incorporar tècniques d’avantguarda en l’estratègia de màrqueting del teu establiment d’hostaleria, els drones són el complement perfecte.

Lògicament, el component visual és un dels més rellevants a l’hora d’atreure clients d’un sector tan competitiu com aquest. Ja sigui a través d’una campanya publicitària amb una gran inversió darrere d’ella o si vostè està buscant per viralitzar un vídeo promocional, les imatges espectaculars són un dels factors clau per augmentar el compromís del públic objectiu, i en aquest sentit la perspectiva aèria sol ser molt eficaç, ja que deixa el que l’ull humà sol veure.

Ús de drones per a pel·lícules de viatges

La pel·lícula de viatges és un dels formats més recomanats per fer màrqueting turístic sense caure en les fórmules promocionals més òbvies i habituals. Basant-se en un esquema similar al de les produccions cinemaenques, es maximitzen els recursos a nivell d’equip i se segueixen els esquemes d’enregistrament professional. Per captar l’essència d’un lloc, l’ús de drones aporta una perspectiva única i augmenta l’espectacularitat del producte final, tan a poc a poc hem vist un ús creixent d’aquests dispositius en l’àmbit turístic. Òbviament, es recomana recórrer a una agència especialitzada en drones com Aerial Productions perquè el resultat final sigui professional i realment eficaç.

El seu menor cost en comparació amb altres mitjans de gravació des de l’aire, com avions o helicòpters, els ha permès proliferar cada vegada més en el sector turístic. Les càmeres d’alta definició són cada vegada més lleugeres i es combinen perfectament amb els drones per mostrar de forma ràpida i atractiva el potencial turístic d’una ubicació en particular. Contacta amb nosaltres sense compromís i t’informarem sobre el procediment i el cost que pugui tenir, encara que ja avançam que la relació qualitat-preu és excel·lent.

Vols un pressupost totalment personalitzat per al teu?